Hra

Hra

Anotace: Po přečtení si řeknete, že jste na tom dobře.

Hra

Jedna stříbrná tečka na černé ploše
Značí život pro mě a smrt pro kámoše
Dvě stříbrné tečky zdobící černou plochu
Značí příštích třicet let pro mě strávených v lochu
Tři stříbrné tečky by byl hodně dobrý hod
Značí život obou byl by to náš nový zrod
Čtyři stříbro díry vyhloubené v dřevě
Nám zachrání život a podříznou krk Evě
Co jsem to bože jen vzal za práci?
Pětka znamená naši kastraci
Nad šesticí teček se mi oči zvednou
Znamená to totiž-házíš ještě jednou.
Autor Jindibi, 10.12.2005
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž smím házet kostkou sama
snad to zmenší hrozné drama...

31.05.2006 21:46:00 | Ayla

very good Jindibi, jsi number one!

11.12.2005 03:43:00 | daniel

originální, neotřelé, nápadité. Jen co to může být za práce?

10.12.2005 14:13:00 | daniel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí