Apokalypsa

Apokalypsa

Anotace: ...

Stín se ze stěny ztratil.
Zmizel do špinavé díry.
Za tu noc každý platil.
Krev rudne a nejsou sny.

Slzy stále po okapech tečou
a mizí v dírách lidský mysli,
ale pravdě stejně neutečou.
Chytí je a navždy zkysly.

Nikdy nezmizí mrtvolný zápach.
Ten se táhne ze zdejších popelnic,
ale krysy přitahuje. Dělaj na ně zátach,
a tak ve stovkách přebíhaj přes ulic.

Po cihlách starý zdi
se ztrácí bolestný zrak,
ten nikdy nepožil svý cti
a už navždy zmizí, jak po dešti mrak.

Déšť se vsakuje do kůže
a tam už na pořát zůstane.
Ven vytéct nemůže,
jinak smrt na svý záda dostane.

Ulice už nikdo neuklízí,
nikdo tady nežije.
Svět zůstal provždy bez lidí
a tma to všecko pokryje.
Autor Ixión, 19.02.2010
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: klinika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí