záchvat

záchvat

Anotace: přišels

Napsals mi,
že přijít bys chtěl.
O půl sedmé,
když začínal večer.
Zaťukals na dveře,
očekávals pozvání.
Kdo však ti otevře,
uslyšels sténání.
A jekot, křik.
s mým hlasem si hrály,
přišels pozdě,
později, než by si přály.
Našels mě bezvládnou,
s prázdnýma očima.
Záchvaty odpluly,
s mým životem, zaživa.
Autor Němá, 19.02.2010
Přečteno 224x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí