Koukej se...

Koukej se...

Anotace: Koukej se....

Koukej se,
vidíš kolem sebe ten děs.
Koukej se,
hoď po někom kámen.
Koukej se a věř,
že jednou pomodlíš se.....
.......a zašeptáš: "Ámen"
Autor monyka, 19.02.2010
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí