Čertovská očka

Čertovská očka

Anotace: když je smutno, tak sem přihodím pravý opak...něco pozitivního...dost bylo smutných básní...

Čertovská očka, šibalská a dovádějící,
vykoukla z poza čepice a už se zase smějí.

Ještě před chvíli byla slzou orosena,
vodou zaplavena, mořem osolena.

Ale teď už se smějí a vidí lepší obzory.
Nemá cenu se trápit, když důvod je pouze
ukazatel pro lepší cestu.

Vzhůru na novou pevninu,
držte si klobouky!

I Pepek Námořník by se měl
pořádně přidržovat,
aby nespadl z přídě,
lačný po sladkých vodách.
Autor jerabina, 20.02.2010
Přečteno 372x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí