Peníze 1

Peníze 1

Anotace: je to o nich

Sbírka: Básně z vedlejšího bytu

miluješ je?
ha, na tom nezáleží
musíš je milovat
víc a víc
znamenaj radost, štěstí
vyráběj je, nebuď hloupý
potřebuješ je, taky ostatní je potřebují
zaplať, daruj štěstí a dobrou náladu
makej celej život
svěř svoje štěstí bance
bojuj a jdi přes překážky
ať jich je čím dál tim víc
ať jsou tvoje děti šťastný
ať je šťastná tvoje žena
ať tě miluje minimálně do tý doby dokud budou.....
Autor Vladimír Kočka, 20.02.2010
Přečteno 236x
Tipy 1
Poslední tipující: Pythonissa__
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí