A tak tedy citáty

A tak tedy citáty

Anotace: nalezeny v mysli ;-)

"Zemřít je snadnější
než se znovu narodit"

"Co zlého pravil jazyk
to se druhých
drží jako lepidlo"

"Kdo promluví první
bude potrestán mlčením"

"Nechci o něm mluvit vulgárně
ale chtěl abych byla upřímná"
Autor Tomáš Přidal, 20.02.2010
Přečteno 223x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí