Toulky duší

Toulky duší

Anotace: Už se nedokáži tolik radovat jako dřív

Nedokáži se jako dříve smát,
tak co se stalo musím se ptát,
už nezáří mi úsměv můj,
jen rty zdobí obyčejný lůj,

jak se všichni krásně smějí,
moje postava všude kření,
v očích lesknou se mi slzy
a mě všecho hrozně mrzí,

nevěděla jsem že ta krásná dospělost,
má v sobě smutnou osamělost
a tak ptám se v duchu vás,
nabývá život i jiných krás???
Autor Gamy, 10.12.2005
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nabývá.

10.12.2005 17:42:00 | daniel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí