Ona

Ona

Anotace: Nostalgie, která zákeřně útočí po nocích...

Ona – návštěva temných nocí,
mívá lidi pod svou mocí…
Je tajemná, zahalená v plášti,
útočí s neutajenou záští…
Dotkne se srdce zlehýnka,
postačí jí i vteřinka…
Zavrtá se mi do hlavy, zajme mé srdce,
nikdo už mi nepomůže, i krása chutná trpce…
Včera tu byla zas,
znovu šeptal její hlas…
Bolestná slova osudu,
však bránit se jí nebudu…

Vždyť ona - v každém z nás žije,
se zvučným jménem Paní nostalgie…
Autor Prinzeschen, 20.02.2010
Přečteno 234x
Tipy 3
Poslední tipující: efeeez, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí