Bez života

Bez života

Anotace: země

Vesmírném koutě
sny ztraceny světu
potácí se planeta
křídla pláčou v letu.

Sněhobílým peklem
temně černé nebe
ozon protkán jedem
oheň s láskou zebe.

Již po dlouhá léta
pustá chudá zem
strašné ticho navždy
život vyhaslým snem.

Jediné srdce tluče
v nitru zvadlý kámen
vzpomínky snad dýchají
však se zítřkem je ámen.
Autor Čoki, 21.02.2010
Přečteno 272x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, Nút, zelená víla, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase musíš jít..
dveře zítra otevřít
vím že víš že vím...

22.02.2010 09:06:00 | Nút

Sny ztraceny světu
zabalíš do květů
...ST...

21.02.2010 16:45:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí