není nic

není nic

Anotace: dasads

nic mi není svatý
ani hlavy sťátý
dělat si jen srandu
nebrat vážně jandu
nebrat vážně ani svět
pozorovat tenhle květ
a jen se u něj smát
jak chtěl si se mnou hrát
hrál si semnou stále dál
u toho se krásně smál
říkal mi však ale
vážně neber tohle
bylo to domění
ale to se cení
myslel o mě dobře
ted to však nějak dře
však je to květu volba
ted jak v létě rolba
je všechno co bylo
jen málo už zbylo
Autor ostuda lidstva, 21.02.2010
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: humus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí