Jako každý večer

Jako každý večer

sedí doma jako každý večer
sám a uzavřený
smutný a zamračený
ovládá ho zloba
pohled z okna, zase prosí boha
zpověď duše pro temný mraky
před zraky hvězd
snaží se minulost smést
připadá si bezcenný
odstřihnutý jak z růže květ
Autor Vladimír Kočka, 21.02.2010
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: Syala, Okřídlená Lištička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí