Sen

Sen

Anotace: ...

Lítám na obláčku
krásných snů.

Tam kde motýlci
zpívají písně
pro dobrou náladu.

Tam kde romantici
užívají si cnostně
svých zasněných nápadů.

Tam kde kvítek nikdy neuvadá
a dobrá nálada nás ovládá.

Tam kde láska prochází
každým koutem
a nic nikomu neschází.

A vše to byl jen sen
co po probuzení odchází.
Autor sinoraLee, 21.02.2010
Přečteno 262x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, klinika, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

škoda že jen sen...ST.

22.02.2010 09:37:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí