Proč kluci nesmí plakat?

Proč kluci nesmí plakat?

Anotace: ... jedna z mých prvotin - a je to znát ...

Proč kluci nesmí plakat
a u dívek pláč vyvolá lítost?
Proč na sobě musí makat,
aby byli lepší bytost?

Proč kluci nesmí projevit své city
a musí všechno dusit v sobě?
Proč rozhodí je někdo jako jsi ty,
až mají chuť odevzdat se tobě?

Proč kluci nesmí mít smutnou chvíli
a musí být pořád oporou.
Proč jim jejich problémy nesměj trhat žíly
i za jejich třináctou komoru.
Autor *F*O*r*e*S*T*, 21.02.2010
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí