SKAkejte !

SKAkejte !

Anotace: SKAkejte !

Hop, hop nahoru.
Hop, hop dolů.
Hip hop klidně.
Skákejte hlavně!

Pohyb čerstvý a ladný,
to je snad u vás hlavní.
Pokud není pohyb žádný,
tak jste mrtvý, jasný?

Pohyb, všem svědčí.
Pohyb, ten nás učí.
Pohyb, je ten určující.
Pohyb, jest ráje volající.

Díky němu jsme co jsme.
Na opice si hrát nemusíme.
Díky pohybu si užijeme,
života více, je to jasné?!

Nejvíc se na to hodí SKA.
Jenom ta je taková skákavá.
Hlavně ta, ti kosti rozhýbá
ostatní hluboko v půdě nechá.

S pomocí čistého SKA,
tvá nálada vyskáká.
Vysoce nad kopce.
To chceme, přece!
Autor James Tony, 22.02.2010
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí