Možná

Možná

chtěl bych jít spát
možná už bych měl
už nikdy nechci lhát
možná už bych měl

už nikdy nechci dávat
možná už bych neměl
chtěl bych tvou ruku svírat
možná už bych neměl

chtěl bych se do očí dívat
možná už bych měl
chtěl bych zpívat
možná už bych měl

už nikdy nechci proklínat
možná už bych neměl
chtěl bych nevnímat
možná už bych neměl
Autor Vladimír Kočka, 22.02.2010
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: Labanda, ilona
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st měl bys měl

11.03.2010 06:19:00 | Labanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí