***maminka***

***maminka***

Anotace: nejlepší máma...

Je pro mne ženou cizí,
Však její srdce je natolik ryzí
Že ani vlastní matka mne
Neměla tolik ráda a to si semnou
Už jako s děckem malým hrála.
*
Je jako sluníčko,které po dlouhé
Zimě zahřeje a pryč jsou chmury
I mrazivé závěje.
Je jako teplý letní vánek,
Který ti fouká do tváří,když
Na tebe přijde únava a spánek.
*
Přesto že není to moje máma,
Já ji tak vnímám a mám ji moc ráda.
Už mi v mém srdci navždy zůstane
Tahle ta máma mne nikdy nezklame…
*
Autor kokyno, 23.02.2010
Přečteno 775x
Tipy 13
Poslední tipující: tato22, casla, kubikula.bm, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, labuť, Květka Š., 6thSun, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hzka basnicka mámo vit,dik za ten komentar:-)mam te moc rad

10.03.2010 18:54:00 | kubikula.bm

mami, to je o babičce nebo o mamce od martina??

23.02.2010 18:20:00 | terinečka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí