Ve vzduchu

Ve vzduchu

Anotace: něco tam je

I něco jest ve vzduchu,
hořký závan marnosti,
závan který bacil muchu
a všechny bytosti.

Někdo se směje stále,
politik ve vlastním kruhu,
dnes již není třeba krále,
jen přidat státnímu dluhu.

Bývali střážci pořádku
i liga co žaludkem pohla,
dnes jsou lidé buď pro hádku
nebo populární ochránci zla.

Pořídím si krásný, hladký,
koupím to, co měl můj děd,
jednou si koupím štědrý,
dvouhlavňový kulomet.
Autor Šťěpán, 23.02.2010
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něco je ve vzduch,jo asi jaro..

24.02.2010 14:14:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí