Vánoce

Vánoce

Anotace: Vánoce

Vánoce zas Vánoce,
svátek to komerce.
Co z nich zase vyleze?
Dárky, co vyjdou draze.

Všichni všem něco kupují,
Na jejich pocity kašlají.
Peníze své lehce utrácejí
Lepší postavení firem budují.

Čím dražší,
Tím lepší.
To nás učí
Hamižní prodejci.

Svátek Vánoční,
Prostě lidi ničí,
Mám přání jediný
Přivažte se k tyči.

Rezavé hřebíky do vaších ruk
Materiální věci vám budou fuk.
Poznáte pravý smysl Vánoc,
Těm, kterým se říká Svatá noc.

Budete se modlit za rodinu.
Budete vzpomínat i na spodinu.
Když odstartují vaší poslední hodinu,
Budete žadonit o svojí záchranu.
Autor James Tony, 23.02.2010
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí