Už jsem se opil třikrát v tomto roce

Už jsem se opil třikrát v tomto roce

Anotace: kdyby třikrát!

Už jsem se opil třikrát v tomto roce
a to ještě leden nekončí
útroby se svírají mé, v špinavé stoce
ale jsou to vůbec moje? Čí?

Už pátým rokem játra sháním
Všude mě odbyli: „Nemám na prodání!“
A tak chátrá moje křehké žití
duše však plesá, promile jsou k pití,
výtečné pro duševno.

Už nechodím ani do hospod, jak moc nechci pít
Radostí života jsem už jaksi syt.

Epitaf:
Ač vyhýbal se barům,
zemřel na Rum.
Ač vráželi do něj bodce,
neubránil se vodce.
Autor Margaritta Nunwier, 23.02.2010
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: Metcheque
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí