lovec

lovec

Anotace: sasd

jsem egoistickej sráč
nebo hazardní hráč
co riskuje city
mění je jak kmity
co loví dokud neuloví
až uloví na snaze uleví
co jen zářezy hledá
tím že mu slečna na ocas sedá
a potom se do mě zamiluje
budoucnost slastnou mi namaluje
toho se však bojím to já nechi
rány svý hojím proto přeci
sem nepolapitelným a neodhadnutelným
proto sem pro slečny hocchem zmateným
co jen chce co nemůže mít
ale však nikdy jí nebude bít
co radší jí pohladí
a vlasy krásný jí uhladí
a řekne tak to holka nejde
ikdyž se do tebe můj ocas vejde
tak mě už tohle nebaví
tak proto sem tak váhavý
však ty které neulovím
myslíš že sem chlapcem milým
někdy sou to zápory někdy klady
přitom když slečně cucám vnady
přijde konec a ona bulí
moje hlava se večer zhulí
a moje tělo k jiný už se tulí
Autor ostuda lidstva, 23.02.2010
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Iv
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už aby přišla ta pravá.

21.06.2010 23:35:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí