hladovej

hladovej

Anotace: 23022010

občas cestou
stojim u
malýho okýnka
a jsem pěkně hladovej.

objednám si jídlo
a čekám
těšim se jak
se nadlábnu.

to jídlo bylo hnusný,
ale byl jsem hladovej
tak jsem ho
zdlábnul, cestou

utřel jsem si
rypák
lesklym ubrouskem
na dojmu mi to nepřidalo

přišel jsem tam zas
jen tam bylo víc lidí
někdy jsem počkal
na to hnusný jídlo

lidi se dobře bavěj
když čekaj na to
hnusný jídlo
u malýho okýnka

občas tam člověk
musí zažrat když
je hladovej a
opilej,
cestou
Autor humus, 23.02.2010
Přečteno 260x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

utřel jsem si
rypák
lesklym ubrouskem
na dojmu mi to nepřidalo
***

23.02.2010 23:39:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí