Stesk

Stesk

Anotace: prostě se mi tak zastesklo po nejdražšim příteli

Stýská se mi, broučku můj
A stýská se mi čím dál víc
Vzdaluješ se každou vteřinou
Přesto jsme si blíž a blíž
Jsi nejlepší přítel, jakého si můžu přát
Jsi můj
A bude to tak napořád
Nedokážu se tě vzdát
Miluju tě celou dobu, co tě znám
Miluju tě čím dál víc

Jsi nejdůležitější osobou
Přesto, že nevídám tě víc
Jsi nejmilejší přítel můj
A nepřítel mých milenců
Jsi ten, komu se svěřím, když nevím jak dál
Jsi ten, kdo hodí srdeční kámen můj vdál
Stačí jen vědět, že tě mám
Ani nemusíš přijet k nám

Vím, že tohle nikdo nechápe
Jsem snad já ta, co je nechápe
Co nechápe, proč to nikdo nechápe
Nikdo to nechápe
Nikdo se ani nesnaží
Copak tohle nikdo nezažil
To pouto
To nerozdělitelné pouto

Stačí pohled a víš, že potřebuju obejmout
Stačí pohled a vím, že tě mám obejmout
Stačí slovo, brouku, a je mi hned líp
Jen ty cítíš, jak mi ulevit

Bože, jak děkuju ti za to, že jsi
Za to, že jsi a že mě máš rád
Lepšího přítele bych si nemohla přát
Autor Aniška, 23.02.2010
Přečteno 430x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí