poušť

poušť

Anotace: 24022010

Mrak nad pouští poletuje,
poletuje samotnej nad pískem
časů, kdy deštník zmokl a
mraků tu bylo trochu víc

Mraky jsou pryč, tak křič,
že nezvlhnou ti základy
všech těch pouští a očekávání
skutečné slávy zmačkanýho papíru

Ty kecy, se už nedaj poslouchat.
Je to jak když se sype
písek v poušti, když písek potká kamení
a nikdo si nevšimne

Měl bych se jít vychcat,
smočit rty, sehnat si kvalitnější
a nezmuchlanej papír, možná
pak písek v hlínu změním

Měl bych se zničit, dostat
se na pomyslný dno pískovýho
moře, selhat a trápit se tím do
sebezničující skvosti a

pak zas, na pušti z písku
popluju jak samotnej mrak
nacucanej vodou a spustím
svýho splínu déšť...
Autor humus, 24.02.2010
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: pamp_elka, Zefi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí