Kohoutek

Kohoutek

Anotace: Vodovodní obyčejný.Půlku dne jsem se snažil vyměnit silonové těsnění.Nebyla šance.

Kape mi voda
z kohoutku
Zrovna když peču
pochoutku.

A že já jsem
dosti zručný
dále budu
velmi stručný.

Zastavit vodu
opravit těsnění
pět hodin práce
mám v hlavě běsnění.

Spravit to nelze
všechno se láme
v obchůdku na rohu
řeknou nemáme.

V zástěře bílé
spatlaný od těsta
skáču do auta
peláším do města.

Pět minut práce
lesknou se kohoutky
na klíně mísu
jím sladké kornoutky.

Jo když jste šikula
nemáte škodu
spravíte s lehkostí
světlo i vodu.
Autor Čoki, 24.02.2010
Přečteno 268x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, CULIKATÁ, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez mračení zvesela :-)

28.02.2010 14:50:00 | Kapka

Nezbylo něco?:-)

24.02.2010 15:29:00 | CULIKATÁ

Šikulka...opraví...
a ještě napeče plnou mísu.
Cukroví?

24.02.2010 15:18:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí