Nechceme princezny

Nechceme princezny

Anotace: A království už vůbec...

Do pohádky kousek
princové z nemanic
však kdož ví zdali
nemáme mnohem víc.

Potloukat světem
místo meče hůl
jídla plno v lese
není třeba stůl.

Princeznu si nechte
kdo ví zda jsou pravé
na paloučku rusalky
ty jsou více hravé.

K čemu půlka království
vždyť to prací smrdí
lehneme si do stínu
jíme kousky strdí.
Autor Čoki, 24.02.2010
Přečteno 274x
Tipy 10
Poslední tipující: Kapka, Psavec, Květka Š., CULIKATÁ, labuť, PPetrushka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Princezny jsou z Nemanic
dá ti málo a chce víc...

24.02.2010 16:42:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí