Poznání

Poznání

Anotace: Odcházíme,nalézáme...

znáš mě? znáš se?

po cestách klikatých a strmých vydáváš se

do uliček ponurých za světlem,které nesvítí

s myšlenkou na světě nebytí



vidím tě, vidíš mě

tápeme a čekáme

na konci té cesty se potkáme

aniž se poznáme



všechno zlé nechat za sebou

vzdálelenost překonat problémy posetou

najdeš mě, najdu tě

vše ostatní sledujem nehnutě



zklamu tě, zklameš mě

nejednou, nechtěně

zradíš mě, chápu tě
Autor Reason, 24.02.2010
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí