Ještě se vrátím

Ještě se vrátím

Anotace: Ocitne-li se váš nejbližší u soudu.

1. Zapínám košili,vážu si kravatu
že mě tak prosili od mámy po tátu
do kapsy zastrčím pro štěstí cetky
kočárem pofrčím na soudní pletky

2. Dřív,než se postavím k ohrádce z půlkruhu
Vzdálené pozdravím i z blízkého okruhu
Proč jste mě sirény učily zpívat
Až půjdu ze scény,budete zívat

Refr.
Kde jsou tvé příběhy
Vzdálený táto
Od přízně od něhy
Zbylo jen bláto
Kde jsou mé krajiny
S dospělým mládím
Pro vás i pro jiný
Ještě se vrátím

3.Zhasínám pro dnešek, zavírám dveří
Žmoulám tvůj přívěsek,dlaně si věří
Polštáře objímaj vlasy i uši
Ve snách se dojímaj vojáci s kuší

4.Jsem vlastně vyzbrojen morální zbraní
Měl bych být spokojen a na rozhranní
Vemu vás útokem,slyšíte psanci?
Přes řeku,potokem táhnu svou šanci

Refr. Kde jsou tvé…..
Autor viklef, 25.02.2010
Přečteno 369x
Tipy 7
Poslední tipující: Lorraine, Pevya, ilona, KockaEvropska, vojtaz, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí