Loutka

Loutka

Anotace: ****a****

Jsem loutka, která hraje, jak ty chceš
a dáma co ti dělá cukrbliky
jsem mládí, které odchází ti,
když říkáš, krásná jsi.
Písmenka toulavá vraťte se mi,
ať vykouzlím na tváři ještě úsměv jeden,
pak asi ukončím tuto misi,
pak asi řeknu- konec -jedem!
Jsem loutka, která uhasíná,
jsem ta, která má pomačkané šaty,
ztrhaná tvář se neusmívá
jen jednou by si chtěla ještě zahrát,
jen jednou, pak již bude tma a nadpis zlatý
Autor jaroslava anna, 25.02.2010
Přečteno 265x
Tipy 10
Poslední tipující: Javavia, jedam, Oťas, Bíša, Psavec, CULIKATÁ, ilona, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tam není třeba spěchat.

26.02.2010 14:51:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí