mám v píčí

mám v píčí

jenom já a pozadí
ve stavech kdy nevadí
vůbec vůbec vůbec nic
možná občas je mi hic

nemám žádný starosti
rád vyvádím blbosti
nedomejšlím zavěry
nenávidím pověry

každej osud v rukou má
co chce tak s ním udělá
at si dělá co kdo chce
at už není jen ovce

komu se to nelíbí
at mi prdel políbí
já už všechno mám v pičí
takhle mi to fuckt stačí
Autor ostuda lidstva, 25.02.2010
Přečteno 255x
Tipy 5
Poslední tipující: Iv, Dev_LATea_princess, Si.Mon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí