Schránka

Schránka

Anotace: má duševní stránka :-)

Sbírka: Vědomí v bezvědomí

myslíš si, že něco víš

dnes či zítra pochopíš,

že nejsem ta, o které v noci sníš

a po pár větách odsoudíš



nitro z křehkých střípků chrání

slupka ocelová, chladná, bez slitování

slepená a zbudovaná bez rozumu tomu něžnému jádru brání

rozvíjet se, žít bez varování



zůstává sama duše uzamčená do svítání

prokletá k postupnému umírání

nádoba prázdná bez vyznání

kdo jí zachrání?
Autor Reason, 26.02.2010
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí