Loutkař

Loutkař

Anotace: Možná to jednou ještě rozvinu :)

Loutkař – v černém fraku a buřince černé,
hledá si oběti, smutné a věrné.
Umí je pohledem omámit,
správná slova jim oznámit.
Za milým výrazem úšklebek skrývá,
na bezmocnost polomrtvých klidně se dívá.
Sem tam za nitku zatáhne,
smyčku pod bradou utáhne.
Hrůzou poulí oči ti, které očaroval,
těžce oddechnou ti, které životem obdaroval.
Loutkař – hraje si své vlastní představení,
ve svém vlastním divadle, kde diváků není.
Hraje si hry s těly, hry s motivem vraždy,
i ty se staneš jeho loutkou, obětí – navždy…
Autor Prinzeschen, 26.02.2010
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí