Strach

Strach

Anotace: Kdo ten strach nezažije neví jak moc je velký...

Mám strach,
Strach z velké lásky.
Z toho že promění se v prach,
že nezbyde nic z té něžné krásky..

Mám strach,
Jako míválaň z noci.
že z tebe znovu stane se vrah,
až budeš mě mít ve své moci..

Mám strach,
Otevřít Ti svoje srdce.
Z těch dlouhých drah,
Na nichž vlak jezdí tak prudce..

Mám strach,
Až jednou probudím se vedle Tebe.
Až překročím tvůj „práh“,
Že ztratím sama sebe.

Mám strach.
Nechci přijít o své srdce.
Jsi prudký jako lesní svah,
Z kterého padám víc a více.

Mám strach.
Bojím se té kruté bolesti.
Z těch neoblomných vah,
Jež měří každé neřesti..

Snad jednou odejde,
a zbyde z něj jen vzpomínka.
Kéž nikdo jiný do srdce se mi nevejde,
Ať navždy zůstane rozkvetlé jako pomněnka…
Autor Sarinka318, 26.02.2010
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj se-v nejhorším jsme tu ještě my!:-)

27.02.2010 07:53:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí