Smrt

Smrt

Anotace: každý z nás drží svůj život ve svých rukou..

Dech už není cítit,
srdce ji přestalo tlouci..
Snad nedokázala by umřít,
vždyť na světe je šťastná přeci..

Ona ale ztratila chuť bojovat,
Chuť bojovat a jít dál.
Než stačila se s tím vyrovnat,
On smutný sám tam stál..

Na místě kde život pryč poslala,
Nechtěla ho dál držet v rukou.
Nedávno růži dostala,
Ted chlapec drží ji v ruce suchou..

Chtěl by alespoň znát důvod,
Proč život svůj vrátila Bohu.
Nezná však ani její původ,
Mohl věřit jen jejímu slovu..

Zbývá mu jen naděje,
Že sama si vybrala svůj konec.
Za chvíli s jinou se zasměje,
Rychle zapomene,onen chlapec…
Autor Sarinka318, 26.02.2010
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí