Sedí a dívá se

Sedí a dívá se

Anotace: nevím co bych dodal

Sedí a dívá se,
sleduje cosi co nepořádkem muže se zdáti
avšak meziním najít lze vše co si teď muže přáti
sedí a dívá se,
dívá se z okna,pozoruje noční údolí vesnice
avšak tato vesnice často zdá se býti věznice
sedí a dívá se,
jak odrazy světla lampy tvoří zláštní tvary
jak vítr šeptá příběh, tisíce let starý
sedí a dívá se,
jak místnost se kolem něco točí
jak nad osudem lidstva slzy mu tečou z očí
sedí a dívá se,
jak nic není jak být má
jak ikdyž je den svět pohlcuje tma
sedí a dívá se,
sleduje jak plyne čas, jak mění se vše krom něho
sedí a dívá se,
a samým údivem pohlcen do toho všeho
sedí a dívá se..
Autor Bunnymir, 27.02.2010
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji..

27.02.2010 11:57:00 | Bunnymir

...sedí a dívá se,
jak odrazy světla lampy tvoří zláštní tvary
jak vítr šeptá příběh, tisíce let starý...

pěkný :-)

27.02.2010 11:35:00 | TetaKazi

Hezky napsané-mně líbí.

27.02.2010 08:15:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí