Vědecká úvaha na přírodních základech

Vědecká úvaha na přírodních základech

Anotace: věda dostala od přírody nafrak...

Je z tebe blázen z lidu
Posedlý myšlenkou
Že charakter člověka se nemění
Opice v kleci řvou….

Blábol na papír se valí
Splácá se z něj poezie
Pak na vrcholu stojíš
A v dáli pes vyje…..

Přemítáš v oblasti vědy
Příhodná ponaučení
Co zbude z vody ?
Při přehlušení….

Okázale se dojímáš
Ve vlastní šťávě se utápíš
Jsi přece nejlepší !
U studánky Narcise sdílíš …

Pak ohlížíš se zpět
Obcházíš sousedy
Bilancuješ abys doznal,
Že vše, je zázrak přírody…
Autor v.hercik, 27.02.2010
Přečteno 255x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, PIPSQUEAK, bejbyyyy, Koza, Bíša, Květka Š., Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

příroda je mocná ST!!!

28.02.2010 07:27:00 | Acham

Přesně tak,zázrak přírody..

27.02.2010 18:45:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí