Hlas

Hlas

Anotace: Tak trochu o všech

Slyšte pohled vlastních očí
zkuste najít v žáru řád,
žár co nese jarní motýl
hudba křídel plane v dál.

Slyšte rytmus vlastních kroků
pusťte hudbu srdce dál,
dál k sobě, dál bez útoku
nechte hudbu v rytmu zrát.

Slyšte jasy svého žalu
nechte slzy protékat,
příboj slz jak moře v dáli
nechte ve svém rytmu hrát.

Slyšte barvy vlastních vzdechů
které malíř započal,
pusťte chorál dávných věků
jako duha co letí v dál.

Nechej všechno v sobě dobré
nechej svého ducha hrát,
věř, že anděl co je v tobě
bude pro nás všechny dál.

Hledám boha co tu hleděl
dávné věky co tu stál,
mizí v dáli z mojich očí
věřím, doufám, nevím sám.

Hledí anděl z příma dolů
já již chápu proč jde dál,
brečím, mlčím, slzy roním
Já již nechci tu být sám.
Autor tucnak, 04.11.2004
Přečteno 453x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí