Takový je život

Takový je život

Anotace: kratičká o mém životě

Jsou věci, které nikdy nepochopím
jsou věci, které si nikdy nedovolím
jsou věci, které nenávidím
jsou věci, kterých se bojím
jsou věci, které nechci vidět
jsou věci, po kterých toužím
jsou věci, které miluju
jsou věci, které nikdy nebudu mít
jsou věci, které nikdy nebudou mít mě.
Prostě, takový je život.
Autor ninive9, 27.02.2010
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí