Pionýrka

Pionýrka

Anotace: neni

Šel jsem takhle ulicí
měl zhulenou palici
kouknu vedle do stínu
tam vidím jít Týnu

Říkám si, no je to Týnka?
Ta malá milá pionýrka?
Musel jsem však pokračovat
a tak nemohl jsem pozdravovat.

Spěchal jsem přímo za nosem
jak do Sazky s výherním losem.
Příště to bude jiný story
teď však můžu říct jen sorry.

Omlouvám se, se smíchem v tváři
úsměv jak když slunce září
ať je podzim nebo zima
vždy to bude moje vina
vina tím že už mám knír
že býval jsem též pionýr.
Autor Ába, 28.02.2010
Přečteno 226x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Javavia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))

28.02.2010 12:53:00 | Javavia

Pěkná oddechovka :)

28.02.2010 00:58:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí