Ozzy a Sharon

Ozzy a Sharon

Anotace: Kdo zná ví...

Ona dcera producenta
on synátor konzumenta
ten známel cholerik
ten pivní politik
měli v nich dobrej vzor?
to už je jen váš názor...

On zakládal kapelu
a věnoval se metalu
ona obývala kancelář
když zahlídla jeho tvář
časy přály Sabbathům
když Ozzy vládl oblakům

Pro rodinou firmu začli třesky
když hoši splodili první desky
Ozzy si vzal první ženu
a stal se tátem pro změnu
Pak s Sharon začla romance
k smůle první dámy bez konce

Ozzy však měl ještě dvě lásky
slečnu vodku
a slečnu koku
ničili mu život tyhle krásky
O léčebnách moh by psát průvodce
ale my kašlem na roli porodce

Ozz je blázen stará
ale ta muzika co dělá
je kurva hodně dobrá...
Autor vílí křídla.., 01.03.2010
Přečteno 274x
Tipy 10
Poslední tipující: J.U. Ray, Gabrielle, jedam, ilona, umělec2, Dubínek, CULIKATÁ, Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já mám svoji Janis Joplin

14.03.2010 22:29:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí