otcova motorka

otcova motorka

Anotace: 02032010

dříve se mi líbila
červená motorka mýho otce
svezl mě na ní jednou
jen v ulici

pak motorka už nebyla
otec ji prodal.
chvíli na to se i odstěhoval
nám zbyl prázdnej byt,
televize, krabice na sezení,
matrace a něco málo jídla

otec má motorku novou
ale tý červený se nikdy
nevyrovná
Autor humus, 02.03.2010
Přečteno 263x
Tipy 7
Poslední tipující: Houda, ewon, pamp_elka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí