Pojď Ty moje hvězdo, ať Tě pořádně obejmu, protože jsi nejlepší!

Pojď Ty moje hvězdo, ať Tě pořádně obejmu, protože jsi nejlepší!

Anotace: Šelmičku mám zpátky, ale né jako šelmičku,ale jako Honzíka, tak jak jsme se poznali a jak já se do něj zamilovala a jak mi moc v tomhle vztahu s ním chyběl ,ale teď chybět nebude, a může kdokoliv být zlé na mě, já mám Honzíka a ten mě už utěší je nejlepší

Konečně můj příteli milý
vrátily se mi moje síly.
Vrátil jsi mi je Ty příteli
v naší lásce jsme jen trpěli.
Takhle Tě chci zpátky,
pojď, zapomeneme na ty hádky!
Tak moc mi chyběl přítel,
ztratit Tě byl krutej ortel!
Nedovolim zranit naše city,
nejdůležitější jsou pocity!
Chyběli mi naše úsměvy,
odpustíme si ty projevy!
V přátelství nám je líp,
bez Tebe těžší je žít!
Záchvaty smíchu mi chybí,
takhle se mi to líbí!
Nás už naše láska nezraní!
Můžeš úplně vše a to bez ptaní.
Já potřebovala cítit, že Ti na mě záleží
o přátelství o nic jinýho tady neběží!
Moje city už ničím nezraníš,
nezapomeň, že mě už nikdy neztratíš!
A až nejhůř Ti bude,
ráda Tě vyslechnu, už mi to pude!
I dřív ses mi přece smál
a přesto při mně stál!
Pojď Ty moje hvězdo,
ať Tě pořádně obejmu,
protože jsi nejlepší!
Autor Labanda, 02.03.2010
Přečteno 415x
Tipy 9
Poslední tipující: Pešulka, sinoraLee, NikitaNikaT., carodejka, Květka Š., CULIKATÁ, Niky88
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Láskyplné a to nejde přehlédnout.

05.03.2010 20:40:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí