Svítání

Svítání

Anotace: přichází

Promrzlé nohy
ve staré botě
o kus dál pláče
ztracené kotě.

Zavíráš oči
otočen k východu
zrovna jsi sám
má to svou výhodu.

Neruší nikdo
tvé ranní chvíle
cesty jest před tebou
na dlouhé míle.

Přesto se zastavíš
slunce teď vychází
z komůrky noc
na sto let vyhází.
Autor Čoki, 02.03.2010
Přečteno 233x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť, Květka Š., Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí