Oceán

Oceán

Anotace: zloba

Oceán durdí se
vzali mu potomky
z večera zbudou tu
jen kostí úlomky.
*
Jednou vás, rybáři
oceán zabije,
v žaludcích kondorů
tělo vám uhnije.
*
Fregatky o údy
zobáky nabrousí,
pelikán ostatky
po kraji roztrousí.
*
Těšte se na zlobu
pána vod nazítří,
jak ostří trojzubce
tkáně vám rozjitří.
*
A na hněv veliký
těšte se zvesela,
oceán sekanou
z těla vám nadělá.
Autor aeshna, 03.03.2010
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí