Nenávidím

Nenávidím

Anotace: ..to právě nechci jen tak prozradit;)

Nenávidím ho, stojí mi za zády
a dívá se jestli dělám to co bych měla,
jestli splňuju ty jeho pravidla, řády,
ale víš, ono to jinak nejde.

Nenávidím Tě, ty jsi prostě závislost,
když pořád se na tebe musím dívat,
proč zrovna ty musíš mít se vším souvislost,
jen ty dovoluješ dnům se stmívat.

Jen podle tebe jdou všichni kam chceš,
to ty s sebou strach a depku neseš,
na honičku s námi si legračně hraješ,
přesto že vždycky víš, že vyhraješ.

Nenávidím Tě, jsi hrozně rychlý, nestíhám,
proč jen kvůli tobě tak spěchá se,
copak nestačí když tu tak bláznivě pobíhám,
nenávidím Tě, jsi moc krutý, Čase.
Autor Jiná, 04.03.2010
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je,to máš pravdu-ale měří pořád stejně

04.03.2010 16:25:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí