Omyl

Omyl

Anotace: někdy je důlžité podívat se pravdě do očí, ať je to jakkoliv bolestivé

POCHYBNOSTI

Co se to se mnou děje?,
Věděla jsem všechno
A teď…
Teď nevím nic.

Kde je pravda?,
Brání se snad srdce mé uvěřit?,
Není to však jediné řešení?
Milovat?
Mít rád?
Snít?
Znát?
Bojím se říct
Bojím se vyslovit to slovo
A přitom se jako každé slovo ze slov skládá z písmen,
Co že to je
O
M
Y
L
Autor Helinka, 04.11.2004
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí