Posraný pozitivizmus zkurvený dnešní doby

Posraný pozitivizmus zkurvený dnešní doby

Anotace: Dnes nemám odvahu ji říct, že bych jí ho hned z první nastřelil do prdele až by ji vytryskly slzy z očí

Posraný pozitivizmus zkurvený dnešní doby
převlečený za vyšší úroveň přežívání.
Degradace vědomí na úroveň ovcí
kolektivní výsměch zoufalství
prokoukl jsem je jsou falešný!

Příjemná obsluha co mi zrovna dovalila tekilu na stůl
moc hezky, mile se mi omlouvala, že k ní nemá pomeranč.
Jí i odpustím, že se to jídlo nedá žrát.
Ten jejich kuchař to zas přehnal s fetem.
Tak kolikrát mi flusnul do žrádla co?
Ať už ta trapná přehlídka nucených úsměvů skončí,
dnes nemám odvahu ji říct,
že bych jí ho hned z první nastřelil do prdele
až by ji vytryskly slzy z očí.

Vypadnout, zakopat se,
a chcípnout.
Barmanka ke mně dorazí, co si ještě dám?
Koukám ji na kozy, co mě po tekilách tolik přitahujou.
Už půjdu, opil jsem se a budu rád,
když odtud najdu východ,
Díky
Autor Death.on.line, 05.03.2010
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: ewon, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky se mi líběj barmanky (občas)

07.03.2010 14:02:00 | ewon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí