sen, co se zdál

sen, co se zdál

Anotace: snad se bude líbit, je to moje ůplně první básnička :o)

Nad náma černá obloha
a na ní pno zářících hvězdiček.
Blýskavá voda kolem nás dokola
všímáš jsi jen mě, a ne rozkvetlých kočiček.

Jsem rozpálená vášní při pohledu do tvých očí,
potřebuji se něčeho napít, vše se semnou točí.
Nalíváš pomalu víno, vypíjím sklenici na ex,
touha promlouvá, bavíme se, co takhle sex?

Sklenice letí za mě do vody,
očima tě pobídnu k neřesti.
Vrhnu se na tebe a tvé "body"
líbáš přesně podle pověsti.

Líbáš napřed na rty a pak na krku,
div že už nedosáhnu orgasmu.
Převalíš mě na záda, jsem jen tvá
dělej se mnou co chceš, když je jěště tma.

Ležím tu tak bezmocná, ty tu velíš,
všechno oblečení co mám, do vody házíš.
Cit vztoupá, vášní naše těla hoří,
velký požár, to už nikdo neuhasí.

Už nevím co psát, všat vzpomínka zůstává.
Jak na molu v noci u vody naše Láska promlouvá.
Autor hooddog, 06.03.2010
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí