Věznice mého jména

Věznice mého jména

Anotace: ...

Věznice mého jména

Mezi ostnatými dráty
Které upletl jsem si ze svých myšlenek
Plížím se pryč

V minovém poli
Kde při neopatrném kroku explodují moje city
Opatrně procházím

V temné kobce
Kterou postavil jsem kolem lidí
Tiše vzlykám

Jsem vězeň
Jsem sobě dozorcem

Vždy se chytím při pokusu o útěk
Když čekám na výkon trestu
Porotou čítající dvanáct mých já odsoudil jsem se k smrti

A čas běží k úsvitu
Který bude i mým soumrakem

Kopu si tunel na svobodu
A jiní kopou mi hrob

Zítra se setmí navždy
Položí mě na lože a píchnou mi můj strach
Aby mě otrávil
A já v hrozných bolestech zaslouženě zemřel

Dřepím ve své cele
Bez jediné myšlenky v hlavě
Houpu se tam a zpět

Neuteču, už není čas
Dobře jsem se uvěznil
A dobře se ohlídal
Dobře se i popravím
Autor Jesper, 06.03.2010
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí