Kukátko

Kukátko

Anotace: Zbabělec u kukátka

Za dveřmi jen tak stála
a pěkně se na mě smála
já přes kukátko na ní hleděl
a v duchu jsem se styděl.

Bál jsem se otevřít
já nevěděl co říct
tiše pro to hledím dál
a ona neví že jsem tam.

Za chvíli mi spadla čelist
vytáhla a píše mi list
pak se otáčí a mizí v dáli
já čtu list a je to v háji.

Mít byt bez kukátka
se vyplatí člověk
nepříjde o dívku
a nikdy jí neztrací.
Autor betmen71, 07.03.2010
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí